Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

BLOG

Alle ins en outs van een verhuizing regelen


Een verhuizing regelen is een hels karwei. Er komt van alles bij kijken. Ook dingen waar u wellicht nog niet aan gedacht had. Zo moeten niet alleen alle spullen veilig ingepakt en vervoerd worden, maar er zijn ook veel zaken die u moet regelen, zoals het overzetten van uw adres bij instanties en kennissen. Een verhuizing optimaal regelen begint bij het maken van een goede planning. Structureel te werk gaan is essentieel om snel te kunnen verhuizen en in uw nieuwe woning te trekken. Belangrijk hierbij is kijken hoe u de verhuizing aan gaat pakken en binnen welke tijd u dit wil realiseren.
lees meer..


5 makkelijk te voorkomen problemen bij een zakelijke verhuizing


Wanneer u uw zakelijke verhuizing niet goed voorbereid kan deze makkelijk veranderen in een nachtmerrie. Vertragingen, schade aan het pand en inventaris. Kantoorinrichting die “gewoon” kwijt is. Al deze problemen komen pas aan het licht als het te laat is. Onderstaand vijf veel voorkomende problemen, met oplossingen!
lees meer..


Interview met een klant: verhuizen naar zwitserland, hoe gaat dat? Waar moet je op letten??


Tijdens een vakantie in Noorwegen zeiden Hanneke en haar man tegen elkaar: 'Hier zouden we best willen wonen.' Noorwegen is het niet geworden. Maar afgelopen zomer emigreerde het gezin naar Zwitserland. Wij interviewden Hanneke over deze emigratie naar Zwitserland!
lees meer..


Verhuizen naar een nieuwbouwhuis: waar moet ik op letten?


Verhuizen naar een nieuwbouwhuis; een groot deel van de Nederlandse bevolking doet het graag. In deze situatie mag je tenslotte vaak zelf nog de keuken uitkiezen, de badkamer samenstellen en ook het type vloer is geheel aan jou. Wordt het hout, tapijt of toch iets anders? Maar let op: naast de vele voordelen die een nieuwbouwhuis met zich meebrengt, zijn er ook een paar aandachtspunten.
lees meer..


Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: