Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Een verhuizing regelen is een hels karwei. Er komt van alles bij kijken. Ook dingen waar u wellicht nog niet aan gedacht had. Zo moeten niet alleen alle spullen veilig ingepakt en vervoerd worden, maar er zijn ook veel zaken die u moet regelen, zoals het overzetten van uw adres bij instanties en kennissen. Een verhuizing optimaal regelen begint bij het maken van een goede planning. Structureel te werk gaan is essentieel om snel te kunnen verhuizen en in uw nieuwe woning te trekken. Belangrijk hierbij is kijken hoe u de verhuizing aan gaat pakken en binnen welke tijd u dit wil realiseren.

Maak een realistische planning

Een planning is dus stap 1 wanneer u uw verhuizing wilt regelen. We weten allemaal dat een verhuizing niet binnen een paar dagen is geregeld. Het duurt vaak dagen eer alle spullen zijn uitgezocht. Maak een realistische planning, bekijk deze van dag tot dag en vermeld ook tijdig wanneer iets is afgewerkt. Tijdens een verhuizing komt men er vaak achter dat ze meer spullen hebben dan in 1e instantie gedacht. Een groot netwerk aan familie, vrienden en kennissen biedt dan uitkomst. Het is altijd handig om wat extra handen te hebben die kunnen helpen met poetsen, uitruimen en klussen. 

Aan de slag

U kunt natuurlijk uw eigen verhuizing regelen, maar het is vaak stukken eenvoudiger om een verhuisbedrijf in te schakelen. Een professioneel bedrijf kan u niet alleen helpen bij het leegruimen van uw oude huis, maar ook het vervoeren van uw spullen en het op zijn plek zetten van de dozen behoort tot de mogelijkheden. Het stevig inpakken van uw spullen is belangrijk. Met het juiste verpakkingsmateriaal zorgt u ervoor dat ook uw breekbare spullen veilig op hun bestemming komen. Handige verhuizers weten als geen ander hoe ze om moeten gaan met zware en breekbare spullen. Waar u het hier zelf misschien niet meer weet, zijn wij hier juist in gespecialiseerd.

Een tijdelijke plek voor uw spullen

Het komt ook voor dat u nog niet meteen in uw nieuwe woning terecht kunt. Dit kan zijn omdat in uw woning nog verbouwingswerkzaamheden gaande zijn. Waar moet u uw inboedel laten. Bij ons kunt u deze helemaal of gedeeltelijk opslaan. De verhuizing volgt dan wanneer u vind dat de tijd daar voor is aangekomen. 

Inzicht in de kosten

Ook geld speelt een rol tijdens een verhuizing. De bestemming speelt ook hierin een rol. Een verre bestemming in duurder dan een bestemming vlak bij uw huidige adres. Het inhuren van een verhuisbedrijf lijkt een grote uitgave maar dat hoeft het niet te zijn. Een professioneel verhuisbedrijf als Stoof – de Bresser Top Movers zorgt voor een passende offerte zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

Aankomst in uw nieuwe woning

De dag van de verhuizing is een zeer vermoeiende dag, zorg daarom voor voldoende eten en drinken in het nieuwe huis zodat u alles op de 1e dag binnen handbereik hebt.

 

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: