Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Beter te vroeg dan te laat – en te vroeg bestaat niet

Zakelijke verhuizingen lopen soms onnodig vertraging op, omdat er op het laatste moment toch nog iets verandert. Het is en dermate groot project, dat de facilitair manager al gauw bepaalde zaken over het hoofd kan zien. Hij heeft ondertussen immers ook andere dingen om aan te denken. De zakelijke verhuizing komt daar dan nog eens bij. Hij denkt bijvoorbeeld niet aan een back-up plan voor de route van de oude naar de nieuwe locatie. Zo vroeg mogelijk professionele verhuizers inhuren bij een zakelijke verhuizing zorgt dat dergelijke problemen voorkomen kunnen worden. En als niet worden voorkomen, hoeft u zich er in ieder geval geen zorgen over te maken.

Het verhuisbedrijf regelt namelijk alles. Het is een totaaloplossing. Maar veel mensen denken bij een verhuisbedrijf aan de mensen die uw spullen van A naar B brengen. Terwijl de hulp bij verhuizen veel verder gaat.

Verhuizers inhuren bij een zakelijke verhuizing kunt u beter te vroeg doen dan te laat. Door in een vroeg stadium van de verhuizing de juiste partij in te schakelen, scheelt dat achteraf namelijk veel overlast. Als u op tijd begint, biedt dat voordelen.

Extra tijd

Ten eerste biedt het u extra tijd. Door u zelf meer tijd te gunnen, kunt u genoeg onderzoek doen om de beste oplossing voor uw bedrijf en uw situatie te kiezen.

Geen probleem met beschikbaarheid

Als u er vroeg bij bent, is de kans kleiner dat de ideale verhuizer niet beschikbaar is op de door u gewenste data. Zeker als uw verhuizing gepland staat tussen mei en september, wanneer het meest verhuisd wordt. De beste verhuizers worden immers het vroegst geboekt. Op het laatste moment kunnen goede verhuizers misschien nog wel helpen, als u heel veel geluk heeft. Maar dan geniet u niet van de uitstekende voorbereiding die ze kunnen bieden.

Tijdig verhuizers inhuren geeft hun meer tijd

Verhuizers inhuren in een vroeg stadium zorgt ook dat ze meer tijd hebben om alles voor te bereiden. De voorbereiding voor een grote verhuizing kan namelijk maanden duren. Alle objecten moeten geïnventariseerd worden. Hoeveel vrachtwagens zijn er nodig? Is er genoeg ruimte om te laden en te lossen? En kan de vrachtwagen nog wel keren op de parkeerplaats? Welke (extra) verzekeringen heeft het verhuisbedrijf nodig? Al met al zorgt een langere voorbereidingstijd dat uw verhuizing soepel verloopt.

Zo vroeg mogelijk verhuizers inhuren

Kortom, hoe vroeger mensen of bedrijven verhuizers inhuren, des te beter ze geholpen worden. Voorbereiding is alles in dit werk, zeker bij zakelijke verhuizingen. Er is dan ook geen tijdsindicatie wat betreft hoeveel maanden van tevoren u een verhuisbedrijf moet inschakelen. Als het mogelijk is beginnen we al een jaar van te voren bij grote verhuizingen. Het simpele antwoord is dan ook: gewoon zo vroeg mogelijk!

 

 

 

 

 

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: