Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

De do’s en don’ts tijdens het verhuizen   

Wanneer u gaat verhuizen, is het belangrijk om structureel te werk te gaan. Bedenk van tevoren een plan over hoe u de verhuizing aan wilt pakken en binnen welk tijdsbestek de verhuizing gerealiseerd moet zijn.

Maak een planning

Om te beginnen is het handig om een realistische tijdsplanning te maken. Laten we eerlijk zijn, verhuizen is niet binnen één dag gebeurd en het is belangrijk om voldoende tijd te nemen om al uw spullen uit te zoeken. Maak een planning van dag tot dag en vermeld hierbij wie waarvoor verantwoordelijk is. Wanneer u te maken heeft met huisgenoten, een partner of gezinsleden is het belangrijk om duidelijk met elkaar te communiceren wat betreft het verhuisplan. Op deze manier zitten jullie elkaar niet in de weg.

Zodra de tijdsplanning gereed is, is het verstandig om kamer voor kamer te beginnen met inpakken. Begin met het verhuizen in de kamers met de minst gebruikte spullen. De spullen die u zelden gebruikt kunnen meteen ingepakt worden. Een handige tip voor bij het inpakken, gebruik de door De Bresser Verhuizingen aangeleverde stickers om op de dozen te plakken zodat u in één oogopslag ziet welke doos in welke ruimte moet komen. Op deze manier hoeft u niet eindeloos te zoeken.

Schakel voldoende hulp in

Vaak komt u er tijdens een verhuizing achter dat u meer spullen hebt dan dat u in 1e instantie gedacht had. Probeer dan ook gebruik te maken van uw netwerk van vrienden, kennissen en familieleden tijdens de verhuizing. Het is misschien prettig om uw eigen spullen in te pakken, maar wanneer de grote dag is aangebroken, is het handig om wat extra handen te hebben die helpen met poetsen, uitruimen en klussen.

Schakel De Bresser Verhuizingen in

Het is natuurlijk mogelijk om uw eigen verhuizing te regelen, maar hier gaat vaak een hoop tijd in zitten. Heeft u het te druk met uw baan en weinig tijd om te verhuizen? Of heeft u een groot huis en ziet u door de bomen het bos niet meer? Schakel dan De Bresser Verhuizingen in. Wij kunnen u helpen met het leegruimen van uw huis, met het vervoeren van uw spullen naar uw nieuwe woning en met het op zijn plek zetten van de meubels en de dozen. Ook is het mogelijk dat wij u helpen met het inpakken van uw spullen. Op deze manier geeft u al het werk uithanden en kunt u met een gerust hart naar uw nieuwe woning. Op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf? Neem dan contact op met De Bresser Verhiuzingen. Al jaren het beste verhuisbedrijf in de regio Breda!

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: