Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

De meest handige tips voor verhuizen


De meeste mensen verhuizen wel een keer in hun leven, vaak zelfs meer dan eens. U weet dan als geen ander wat er bij een verhuizing komt kijken. Verhuizen is een zware klus, iedereen doet dit dan ook op zijn eigen manier. Vaak wisselen veel mensen ook van structuur tijdens een nieuwe verhuizing. Niet iedereen is even sterk in het maken van een goede planning om snel en efficiënt te verhuizen. Met deze handige tips voor verhuizen wordt verhuizen een fluitje van een cent en zorgt u dat u binnen no time op uw nieuwe bestemming zit.

Maak een checklist
Bij een verhuizing komt van alles kijken. Verhuizen en tips is dan ook een combinatie waar u niet zonder kunt. Niet alleen moet uw interieur overgebracht worden naar een andere plaats, u wilt natuurlijk ook dat dit veilig gebeurt. Een planning maken is dan ook zeker geen overbodige luxe. Met een checklist heeft u een goed overzicht van alle taken en activiteiten én kunt u bijhouden wat er nog gedaan moet worden. Op deze manier vergeet u ook niets en hoeft er niet op het allerlaatste moment nog van alles geregeld te worden. Net zo belangrijk als het maken van een checklist is het maken van een tijdsschema. Zo houdt u goed bij wanneer welke activiteit gedaan moet worden. Belangrijk is om rekening te houden met uitloop. Sommige zaken zullen immers meer tijd nodig hebben dan aanvankelijk gepland.

Label uw dozen
Snel en efficiënt werken betekent nauwkeurig aan de slag gaan. Tijdens het inpakken van uw spullen is het dan ook belangrijk om dit op een goede manier te doen. Pak elke kamer bijvoorbeeld afzonderlijk in en label de dozen goed. De labels hiervoor kunnen wij u bezorgen samen met het aanleveren van de overige verpakkingsmaterialen zoals dozen en inpakpapier. Als de dozen goed gelabeld zijn weet u op uw nieuwe bestemming precies waar alle dozen heen moeten en wat er in zit. Stop veelgebruikte spullen bovenop zodat ze altijd binnen handbereik zijn. Breekbare spullen dienen ook goed vermeld te staan op de doos, zodat hier voorzichtig mee omgegaan kan worden.

Let op de details!
Grote meubels, zoals een bank of bed passen wellicht wel door de deuropening van uw huidige woning, maar krijgt u ze ook in uw nieuwe woning? Meet dus alles goed op van tevoren om ongemak tijdens de verhuizing te voorkomen. Hierbij komt ook de planning om de hoek kijken. Wijzig op tijd uw adres om post op het juiste adres aan te laten komen. Regel adreswijzigingen bij uw bank, gemeente of uw abonnementen.

Gaat u verhuizen en heeft u tips nodig? Het financiële plaatje speelt ook een grote rol. Houd goed bij welke verschillende uitgaven u maakt om zo het budget in de gaten te houden. Zo kunt u op tijd aan de bel trekken wanneer bepaalde zaken toch wat meer gaan kosten. U kunt ervoor kiezen om zelf de meeste verhuistaken op u te nemen maar toch kan het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf als De Bresser Verhuizingen u de nodige voordelen bieden. Van begin tot eind wordt het verhuistraject u uit handen genomen en bent u verzekerd van een optimale planning, professionele inpakdienst en snelle verhuisservice.

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: