Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Een zakelijke verhuizing regelen als Facility Manager

Facility managers zijn essentieel voor iedere (grote) organisatie. Zonder uw werkzaamheden kunnen de andere medewerkers hun werk immers niet goed doen. Bovendien heeft u het inzicht in het gebouw en heeft u bepaalde ideeën over het efficiënt gebruiken van de ruimte. Maar op het gebied van verhuizingen kunt u het eigenlijk niet alleen. Misschien bent u persoonlijk wel een aantal keer verhuisd, maar een zakelijke verhuizing regelen is toch echt wat anders. En dat is niet iets dat u iedere dag doet.

Daarom staat u voor de keuze: zelf alles regelen of een verhuisbedrijf inschakelen? Als facility manager bent u gewend om zelf alle beslissingen te nemen en daarom geeft u de klus liever niet compleet uit handen. Als het verhuisbedrijf de verhuizing gaat “kidnappen”, verliest u alle grip. En dat terwijl niemand met u kan concurreren op het gebied van kennis over het gebouw. Er is een duidelijk verschil in perspectief tussen de facilitair manager en het verhuisbedrijf. Terwijl samenwerking tussen beide partijen juist een hoop problemen kan voorkomen.

Expertise van de facility manager

Als geen ander weet de facility manager wat iedere medewerker nodig heeft om zijn of haar werk goed te kunnen doen. Misschien regelt u dit zelfs voor de IT-afdeling, welke de afgelopen jaren toch behoorlijk is veranderd. U bent de spin in het web en weet daarom precies wat er binnen de organisatie gebeurt. Zo zorgt u voor een goede werkomgeving voor iedereen en deze draagt bij aan het beperken van het ziekteverzuim.

Als het bedrijf naar een nieuw pand gaat verhuizen, wilt u hier ook op de nieuw locatie voor zorgen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Het is geen kwestie van knippen en plakken. Maar een verhuisbedrijf inschakelen betekent vaak dat u alles uit handen geeft. Uw waardevolle kennis kan de verhuizer helpen.

Het verhuisbedrijf

Verhuisbedrijven doen vaak meer dan alleen het transporteren van uw inventaris. U kunt zelfs voor een totaaloplossing voor hulp bij verhuizen gaan. Zo hoeft u niet te inventariseren, beslissen over verhuismiddelen, coderen en transporteren. Voor verhuisbedrijven is dit dagelijkse kost, terwijl het voor u een hele onderneming is. Daarom denken professionele verhuizers vaak aan alle mogelijke obstakels, waar u zelf niet aan heeft gedacht. Er ontstaan namelijk geregeld problemen bij zakelijke verhuizingen door een gebrek aan kennis en ervaring op het gebied van verhuizen.

Maar hoe weet u zeker dat het verhuisbedrijf alles precies uitvoert op de manier zoals u dit voor ogen had? Hoe zorgt u dat het resultaat precies is waar u voor getekend heeft?

Zakelijke verhuizing regelen

Eén van de taken van een facility manager is de zakelijke verhuizing regelen. Maar dat wordt vaak te letterlijk genomen. Het woord “regelen” betekent namelijk niet dat u het helemaal zelf moet doen. Als facility manager beschikt u over de kennis die veel problemen bij een zakelijke verhuizing kan voorkomen. Anderzijds beschikt de verhuizer over de ervaring met dergelijke verhuizingen. De oplossing lijkt dus duidelijk: samenwerken!

Samenwerking tussen facility manager en projectverhuizer

De samenwerking tussen facility manager en projectverhuizer loopt alleen vlot als beide partijen elkaars kwaliteiten erkennen en gebruiken. Bij De Bresser Verhuizingen begrijpen we dit. En daarom maken we graag gebruik van uw kennis over het gebouw, de mensen en alles wat mogelijk een rol kan spelen. Vervolgens zorgt onze jarenlange ervaring dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. We hebben immers alles al meegemaakt.

Meer weten over de voorbereiding op een zakelijke verhuizing? Neem dan contact op met: De Bresser Verhuizingen 

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: