Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Help! Wat te doen bij verhuizen?

Staat er een verhuizing gepland? Dan gaat er in uw dagelijkse leven heel wat veranderen. Voordat het echt zover is moet de verhuizing nog wel “even” plaatsvinden. Wat te doen bij verhuizen? Het is een veel gestelde vraag, zeker door mensen die nog nooit eerder zijn verhuisd. Er zijn veel dingen waaraan gedacht moet worden, van grote zaken tot de kleinste details. Lees onze blog voor bruikbare tips!


Maak een to-do lijst

Lijstjes: sommigen zweren erbij, anderen gebruiken ze nauwelijks. Bij een verhuizing is het erg handig gebruik te maken van een to-do lijst. Wat er allemaal te doen is bij een verhuizing, is namelijk zo’n grote opsomming dat u anders zaken gaat vergeten. Bij het maken van deze to-do lijst is het belangrijk om in ieder geval onderstaande punten te noteren:
 

- Afwikkeling van uw huidige woning. Zeg de huur op of regel de koopoverdracht.
- Zorg ervoor dat uw nieuwe woning direct leefbaar is. Zorg voor gas, water en licht, maar denk ook aan bijvoorbeeld een televisie-, internet- en telefoonaansluiting.
- Geef adreswijzigingen door. Niet alleen aan uw familie en vrienden maar ook aan instanties en artsen.
- Neem de maten op van deuren en ramen van uw nieuwe woning. Zo weet u zeker dat alle grote meubelen verhuisd kunnen worden.
- Neem contact op met De Bresser Verhuizingen
- Maak in samenwerking met ons een uitgekiende planning
- Schaf inpakmaterialen (verhuisdozen, verhuisdekens, folie etc.) aan. Wij kunnen deze voor u verzorgen.
- Zorg ervoor dat de inboedel tijdig en overzichtelijk is ingepakt. Pak de spullen in per kamer en noteer op de stickers die u op de dozen plakt wat er in zit.
- Prepareer huishoudelijke apparatuur, zoals koelkast (af)wasmachine. Zorg ervoor dat deze zijn losgekoppeld en vrij van water zijn.
- Zorg voor eten en drinken voor op de verhuisdag zelf. En vergeet de (oplos) koffie niet! Af en toe een koffiepauze kunt u op deze stressvolle dag wel gebruiken.
- Houd belangrijke papieren en wat contant geld apart voor op deze verhuisdag.
- Neem de meterstanden op als u uw oude woning verlaat, en noteer deze.
- Controleer alle vertrekken, sluit gas, water en licht af en lever de sleutels in.


De Bresser Verhuizingen neemt u werk uit handen


Wat te doen bij een verhuizing? Voor u is het een vraag die u van begin tot eind moet uitzoeken, maar voor een verhuisbedrijf is het een routineklus. Een erkend verhuisbedrijf als De Bresser Verhuizingen, kan bogen op jarenlange ervaring en weet wat er gevraagd wordt. Wij kunnen u dan ook optimaal ondersteunen om de verhuizing zo snel en geruisloos mogelijk te laten verlopen. Vraag bij ons dan ook zeker om onze checklist.

Het is natuurlijk wel belangrijk welk verhuisbedrijf u inschakelt. Kiest u voor De Bresser Verhuizingen dan kiest u voor een erkende verhuizer die een scherpe offerte op maat kan uitbrengen. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en zijn zeer flexibel. U wilt immers niet voor verrassingen komen te staan en u wilt uw inboedel wel veilig en compleet in uw nieuwe pand krijgen.

 

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: