Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Hoe kun je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken?

Gemak tijdens het verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen is het belangrijk om alles goed op een rijtje te zetten. Er komt natuurlijk veel bij kijken en dus is een gestructureerde aanpak altijd welkom. Want bij een verhuizing denkt u meteen aan de vele klusjes die gedaan moeten worden. Een bestaande huurwoning wilt u namelijk van onder tot boven schoon hebben, en wanneer u koopt, kan het zelfs zo zijn dat u flink wilt verbouwen. Een drukke tijd, zeker wanneer u ook veel aan het werk bent. Wij zetten daarom graag alles voor u op een rijtje, zodat u zeker weet dat u niks vergeet tijdens het verhuizen. Voor een zorgeloze tijd.

Wat u allemaal kunt regelen, zodra u weet dat u gaat verhuizen

Wanneer u weet dat u gaat verhuizen, is het handig om een offerte te laten opmaken en een afspraak te maken bij een verhuisbedrijf. Zo kunt u uw spullen laten verhuizen. Ook moet u natuurlijk uw oude huurwoning opzeggen. Vraag ook informatie op bij uw werkgever over verhuisvergoeding. U kunt hier namelijk recht op hebben wanneer u dichter bij uw werk gaat wonen. Ook kunt u de mogelijkheden voor verhuisverlof bespreken en aanvragen bij uw werkgever. Wanneer u gaat verhuizen, moet u natuurlijk ook zorgen dat alle abonnementen van providers worden opgezegd of meeverhuisd. Ook moet u er aan denken om afspraken te maken met de vorige bewoners van het huis. Misschien wilt u bepaalde zaken overnemen. Afspraken maken met de bewoners van uw oude huis is ook iets om niet te vergeten. Zorg tevens dat u alle maten van uw nieuwe huis weet, zodat u hier rekening mee kunt houden bij aankopen en offertes aanvragen.

Informeren en opruimen

Wanneer u een nieuw huurhuis betrekt, moet u zeker niet vergeten om te informeren naar de mogelijkheden voor huursubsidie. Haal een PostNL verhuisbericht bij het postkantoor en stuur deze ingevuld retour. Zorg ook dat u adreswijzigingen stuurt naar belangrijke personen. Wanneer u kinderen heeft, is het ook altijd goed om de school in te lichten over de verhuizing. Informeer naar belangrijke zaken als huisvuil ophalen, gemeentelijke bepalingen en hondenbelasting op de nieuwe locatie. Vlak voor de verhuizing moet u de verzekering inlichten over uw verhuizing, en elektra, gas en water laten afsluiten op de oude woning en voor de nieuwe woning regelen. Nadat u alles hebt geregeld, is het tijd om te beginnen met opruimen. Zorg dat u een duidelijk overzicht hebt in al uw  spullen en enkel dingen meeneemt naar uw nieuwe huis die u ook daadwerkelijk nodig hebt en gebruikt.

De laatste dagen en de dag van verhuizing

Een paar dagen voor de verhuizing kunt u alles dat wordt overgenomen door de volgende bewoners nog eens goed afnemen en schoonmaken. Zo laat u het huis netjes achter. Denk aan gordijnen en vaste lampen. Pak daarnaast uw laatste spullen in. Het laatste huisvuil en grofvuil moet nog worden opgeruimd, en ook de chemobak moet worden geleegd. Zorg voor een comfortabele verhuizing met makkelijke maaltijden die u kunt eten de avond voor de verhuizing en op de verhuisdag zelf. Zorg ook voor voldoende drinken, koffie en thee in het nieuwe huis, zodat u die dag alles binnen handbereik hebt. Zet alle meubels en spullen klaar, zodat deze snel in de verhuiswagen kunnen worden geladen.

 

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: