Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Hoeveel tijd ben ik kwijt met verhuizen?     

Hoeveel tijd u kwijt bent met verhuizen, hangt natuurlijk af van de grootte van het huis dat u bewoont, het aantal spullen dat u heeft en het aantal huisgenoten of gezinsleden waar u rekening mee moet houden. Iedereen heeft een andere aanpak tijdens het verhuizen. Dit betekent dus niet per definitie dat iemand het goed of slecht doet.

 

Structuur

Wanneer u gaat verhuizen, is het belangrijk om uw eigen structuur aan te houden. Maak een lijstje met wat er allemaal ingepakt moet worden, wanneer het af moet zijn en hoeveel tijd u er voor nodig hebt. Het is belangrijk om te beginnen met de spullen die u het minste gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spullen als fotoalbums, oude documenten en boeken. Wij raden het u daarnaast aan om kamer voor kamer in te pakken. Wanneer u kamer voor kamer afmaakt, kunt u na het inpakken de kamer schoonmaken en kan deze kamer worden afgevinkt van het lijstje.

 

Tijdens het verhuizen zelf is het ook belangrijk om een vaste structuur aan te houden. Het is handig om het verhuisbedrijf in te lichten over uw manier van werken. Op deze manier voelt u zich gerustgesteld op de grote verhuisdag en is het voor de verhuizers duidelijk wat ze moeten doen. Zorg ervoor dat u de verhuizers goede aanwijzingen geeft. Op deze manier weten alle verhuizers exact wat hen te doen staat en kunt u het overzicht behouden.

 

Zorg ervoor dat op alle dozen duidelijk vermeld staat waar deze in het nieuwe huis moeten komen te staan. Plak de door ons aangeleverde stickers op de dozen of op de spullen zodat wij in één oogopslag kunnen zien of deze in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer terecht moeten komen. Op deze manier worden alle dozen al op de juiste plek gezet en hoeft u na de grote verhuizing alleen uw spullen nog maar uit te pakken en in te ruimen.

 

Tijd besparen

Wanneer u een druk leven leidt, kan een verhuizing een enorme last zijn. Het is vaak stressvol om uw spullen georganiseerd in te pakken en de verhuizing zelf is vaak vermoeiend en zwaar. Het is dan ook mogelijk om een verhuisbedrijf in te schakelen om het zware werk van u over te nemen. Zo kan het verhuisbedrijf uw spullen inpakken, uw meubels en dozen vervoeren van uw oude naar uw nieuwe huis. Dit scheelt niet alleen een hoop tijd, maar ook bergen stress!

 

Bent u op zoek naar een goed verhuisbedrijf dat u kan helpen met verhuizen? Neem dan contact op met De Bresser Verhuizingen. Wij zijn een zeer ervaren verhuisbedrijf in de regio Brabant. Neem vooral een kijkje op onze website www.debresserverhuizingen.nl voor meer informatie. Ook kunt u natuurlijk telefonisch contact opnemen op 013-52 823 72, wij voorzien u graag van de benodigde informatie.

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: