Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

 

Hulp bij verhuizen in alle opzichten 

Verhuizen is niet iets wat u iedere week doet. Maar iedereen die ooit een verhuizing heeft meegemaakt weet dat er bij verhuizingen altijd ontzettend veel geregeld moet worden. Bij een zakelijke verhuizing komt nóg meer kijken. Veel mensen zoeken dan ook hulp bij verhuizen bij familie of vrienden, maar ook bij een verhuisbedrijf. Ze zien een verhuisbedrijf als een groep sterke kerels die de wasmachine en droger de trap op kunnen tillen. Maar in werkelijkheid is het veel meer dan dat.

Verhuizers zijn in de meeste gevallen geen kleerkasten van mannen. Het zijn creatieve mensen die de makkelijkste, snelste en veiligste manier zoeken om uw (zakelijke) verhuizing te regelen. Ze zorgen dat deze vlekkeloos verloopt. En dat is meer dan alleen het vervoeren van uw spullen.

Verhuisbedrijf inhuren als totaaloplossing

Een verhuisbedrijf inhuren kunt u vergelijken met het inhuren van een schilder. Bij het inhuren van een schilder komt deze eerst langs om te kijken wat er geverfd moet worden. Hij bepaalt dan zelf hoeveel verf hij nodig heeft. Dat kan een ervaren expert immers veel beter inschatten dan degene die hem inhuurt.

De schilder neemt op die manier het hele proces uit handen. Het enige wat de klant rest is koffie zetten en de factuur betalen. Maar bij verhuizingen proberen mensen en bedrijven veel zelf te doen. Ze gaan zelf inventariseren, zelf dozen aanschaffen en zelf coderen. In een laat stadium komen ze erachter dat ze toch een verhuisbedrijf nodig hebben. Maar dan is het kwaad al geschied…….

Inventariseren

Een verhuisbedrijf is juist gespecialiseerd in inventariseren, verhuismiddelen en coderen. Ten eerst is inventariseren een kunst. Het omvat niet alleen de voorwerpen die verhuisd moeten worden ook de obstakels binnen en buiten het gebouw moeten geïnventariseerd worden. Zelfs bepaalde drempels, krappe bochten en (toekomstige) wegwerkzaamheden die onderweg een probleem kunnen vormen voor de vrachtwagen.

Verhuismiddelen

Daarnaast weet een verhuisbedrijf precies welke dozen het meest geschikt zijn voor specifieke doeleinden. Gewone verhuisdozen kan een verhuizer in zijn eentje tillen. Maar meterbakken kunnen gestapeld worden mits ze niet overvol zijn. Rolcontainers zijn geweldige verhuismiddelen, maar zijn beide locaties hier wel geschikt voor.

Coderen

Zeker voor zakelijke verhuizingen is een goed systeem van coderen essentieel. Hiermee geeft u aan welke objecten naar welke ruimte of gebouw moeten worden verhuisd. Een klassiek voorbeeld van makkelijker gezegd dan gedaan. Want in werkelijkheid belanden er vaak bureaus op de verkeerde plek. Een goed stickerplan met duidelijke cijfers en kleuren kan dit voorkomen.

Hulp bij verhuizen is als hulp bij schilderwerk

Kortom, hulp bij verhuizen werkt net als hulp bij schilderwerk. Voordat u een schilder belt, schaft u zelf de verf en kwasten aan en bouwt u zelf de steigers op? Waarschijnlijk niet. En zo is het ook met een verhuisbedrijf. Schakel ons in zodra u weet dat u gaat verhuizen en waarheen u gaat verhuizen. Verhuizers inhuren kunt u maar beter zo vroeg mogelijk doen.

Bovendien kunt zich daardoor richten op de zaken die u toch echt zelf moet doen. Denk hierbij aan het maken van nieuwe sleutels, adreswijzigingen versturen en verzekeringen regelen. Want ook dat komt er nog bij. Wilt u meer weten over wat er bij (zakelijke) verhuizingen komt kijken? Neem dan contact op met de Bresser Verhuizingen 013-5282372

of info@debresser.nl

 

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: