Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

In één keer verhuizen: wanneer tijdsdruk een grote rol speelt

 

Regelmatig moet een verhuisklus onder zware tijdsdruk worden gerealiseerd. Stoof – de Bresser Top Movers kiest er dan bij voorkeur voor om in één keer te verhuizen. Er kan wel ontzettend veel mis gaan als u deze verhuizing zelf in één keer gaat doen, denk bijvoorbeeld aan het kwijtraken van belangrijke spullen, ernstige beschadigingen, of onvoorziene logistieke problemen waardoor de deadline niet wordt gehaald.

 

Voornamelijk het onderwijs heeft te maken met deze manier van verhuizen. Om de dagelijkse gang van zaken op een school niet te verhinderen is een snelle verhuizing noodzakelijk. De verhuizing moet bijvoorbeeld in het weekend plaatsvinden: op vrijdagmiddag rennen de leerlingen het lokaal uit en op maandag weer in, zonder dat ze iets van de verhuizing hebben gemerkt.

 

Wat zijn de redenen om ervoor te kiezen om in één keer te verhuizen?

- Allereerst speelt de eerder genoemde factor van tijd een belangrijke rol. Om het bedrijfsproces niet te verstoren moeten sommige opdrachten nu eenmaal in een kort tijdsbestek worden afgerond.
- Daarnaast kan in één keer verhuizen ook prima als niet alle systemen operationeel moeten blijven. Bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis of bij ICT-bedrijven moet alles altijd operationeel zijn.
- In één keer verhuizen is eveneens van belang als bijvoorbeeld het huurcontract van het oude pand afloopt en het contract van het nieuwe pand nog niet ingaat. In dit geval moet dan de gehele inboedel in een zeer kort tijdsbestek worden verhuisd. Gefaseerd verhuizen is dan logischerwijs geen optie.

 

Regelmatig bij een grote kantoorverhuizing worden de werkzaamheden op donderdag gestart, de meeste medewerkers krijgen of nemen een dag vrij. En De Bresser Verhuizingen heeft van donderdagavond tot zondag de tijd om te verhuizen. Net als de schoolkinderen in bovengenoemd voorbeeld komt dan iedereen maandag weer op een schone werkplek zonder iets te merken van de commotie die in de tussentijd had plaatsgevonden.

 

Waar moet u op letten?

Zonder goede voorbereiding bent u nergens, dus pak alvast de spullen in die niet direct nodig zijn. Zodoende gaat er weinig tijd met inpakken verloren bij de werkelijke verhuizing. Daarnaast is een goede communicatie met de verhuizer van belang. Wanneer vindt de verhuizing plaats, wat moet er gebeuren en hoe moet het worden uitgevoerd? Zonder antwoord op deze vragen zal een verhuizing moeizamer verlopen en dat is natuurlijk niet gewenst als de factor tijd een grote rol speelt.

 

Wilt u meer informatie neem dan contact op met De Bresser Verhuizingen op

013-5282372 of via info@debresserverhuizingen.nl 

 

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: