Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Hoe meer partijen, des te complexer het wordt

 

Een zakelijke verhuizing is een complex proces dat zo sterk is als de zwakste schakel. En er zitten nogal wat schakels aan een verhuizing. Als u een verhuizing organiseert, zoals die van een kantoor, school of verzorgingstehuis, heeft u er een flinke klus aan om alle partijen in te schakelen. Het is echter nog lastiger om deze partijen te coördineren. Met zoveel werkzaamheden die binnen korte tijd verricht moeten worden, kunnen zij elkaar natuurlijk in de weg gaan lopen.

 

Externe partijen bij een zakelijke verhuizing

De zakelijke verhuizing moet goed worden afgestemd met alle betrokkenen. Met behulp van de input sleutelpersonen binnen het bedrijf, zult u moeten overleggen met veel externe partijen. Bouwvakkers, schoonmakers, ICT-ers, monteurs, stoffeerders, leveranciers en aannemers lopen overal tussen uw medewerkers door. Dit komt de productiviteit natuurlijk niet ten goede. Daarom moet u altijd afwegen of u delen van het gebouw kunt sluiten zodat u gefaseerd kunt verhuizen.

 

Bovendien hebben al deze externe partijen hun eigen prioriteiten. Iedereen vindt zijn taak het belangrijkst en als het werk van anderen in de weg ligt, dan moet dat maar even wijken. Het gevolg is dat er veel werk twee keer gedaan moet worden en dat de externe partijen bij elkaar het bloed onder de nagels vandaan halen. Zo gebruikt elk bedrijf een eigen coderingssysteem wat tot veel verwarring en ergernis kan leiden.

 

Communicatie: makkelijker gezegd dan gedaan

De oplossing is goede communicatie. Als u de partijen duidelijkheid kan geven over wie wat en wanneer doet, zullen er minder misverstanden ontstaan. Dit begint met een goede voorbereiding. Inventariseer eerst welke partijen u bij de verhuizing betrekt, want ze moeten allemaal worden ingelicht. Dit is lastiger dan u denkt. U heeft namelijk overzicht maar de betrokken partijen niet. Daarom kunt u iets heel logisch vinden terwijl uw partners er niets van begrijpen.

 

Dat klinkt als een makkelijke oplossing maar dat is het niet. U huurt natuurlijk niet voor niets specialisten in. Zij weten immers meer over wat ze moeten doen dan u. Gaan ze wel naar u luisteren?! U kunt wel tegen twee of meer partijen zeggen dat ze gaan botsen op de werkvloer, maar hier wordt niet altijd naar geluisterd……

 

Een verhuisbedrijf inhuren bij een zakelijke verhuizing

Een verhuisbedrijf inhuren bij een zakelijke verhuizing kan de oplossing zijn. Al met al is het vrijwel ondoenlijk om alles op en top te regelen. Er komt altijd veel meer bij kijken dan u denkt; de checklist is nooit lang genoeg. Door een verhuisbedrijf als De Bresser Verhuizingen in te huren, heeft u niet alleen specialisten die de werkzaamheden uitvoeren, maar ook experts op het gebied van organisatie. Verhuizen is altijd weer lastig, het is nou eenmaal niet iets dat u iedere week doet.

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: