Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Tips voor een goede verhuizing


Verhuizen is altijd een zware klus en iedereen doet het op zijn eigen manier. Omdat niet iedereen altijd een even solide structuur heeft tijdens het verhuizen, hebben wij een aantal tips voor een goede verhuizing op een rijtje gezet.

Een vaste structuur

Wanneer je gaat verhuizen, is het ten eerste belangrijk om een goede structuur te hebben. Maak een “to do list” en vink elke activiteit af die is afgerond. Op deze manier heb je een goed overzicht van welke taken je nog moet voltooien en van de taken die je nog moet doen. Ten tweede is het belangrijk om op tijd te beginnen. Maak een tijdsschema naast je to do list, zodat je precies weet welke taak je op welk moment moet volbrengen. Houd er echter rekening mee dat sommige taken meer tijd in beslag zullen nemen. Het is dan ook verstandig om extra tijd vrij te houden aan het einde van je planning. In deze tijd zal je de taken kunnen volbrengen die je niet op tijd hebt kunnen afronden.

Daarnaast is het belangrijk om geordend te werk te gaan. Zorg er dus voor dat alle dozen worden gelabeld. Maak een speciaal label voor elke kamer in het huis, zodat je tijdens je verhuizing zelf precies weet waar al je spullen naar toe moeten. Schrijf daarnaast sleutelwoorden op de doos zodat je precies weet wat er in de verhuisdozen zit. Let daarnaast ook goed op het financiële plaatje van de verhuizing. Verhuizingen kunnen duur zijn. Het is dan ook verstandig om een boekje bij te houden met de verschillende uitgaven die je maakt tijdens de verhuizing. Op deze manier is de kans een stuk groter dat je je budget niet zal overschrijden! Een andere tip die wij je mee willen geven is dat je op tijd de zaken rondom je verhuizing regelt. Laat het iedereen weten dat je gaat verhuizen. Denk hierbij ook aan zaken zoals de bank, de gemeente en diverse abonnementen.

Schakel hulp in tijdens je verhuizing

In een verhuizing gaat veel werk zitten. Je hebt veel spullen die verhuisd moeten worden naar je nieuwe woning en er komen veel andere activiteiten bij kijken. Wij raden je dan ook aan hulp in te schakelen van vrienden en familie. Zij kunnen helpen met schoonmaken, schilderen en eventueel het inpakken van de dozen. Daarnaast willen wij je als extra tip meegeven dat je de tijd moet nemen voor je verhuizing en dat je zeker moet genieten van de verhuizing zelf. Het mag dan misschien veel tijd kosten, naderhand kun je optimaal genieten van je nieuwe stulpje.

                         

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: