Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Verhuizen brengt emoties met zich mee

Slapeloze nachten en verschillende emoties

Bij verhuizen komen emoties kijken, zo ondervinden veel mensen met hun bedrijf. Ze kunnen zelfs zeer hoog oplopen! Op het einde van de verhuisdag kunt u het gevoel hebben een halve marathon gelopen te hebben, maar de verhuizing is nog niet klaar. Verre van, zelfs want daar staat u dan in uw nieuwe pand…

Rechts van u roept iemand dat het internet het niet doet en links schreeuwt iemand dat de bureaus verkeerd staan opgesteld. Nu schijnt de zon rechtstreeks op het computerscherm en ziet men niks meer. De sales executive heeft een klant aan de telefoon en kan alleen maar zeggen dat “we net zijn verhuisd en ik kan helaas nog niet bij de stukken”. Kabels zijn in 1 doos bij elkaar gekomen en moeten worden uitgezocht, sommige archiefkasten staan op de verkeerde verdieping en de stofzuiger is onvindbaar. Helaas, morgen moeten er nog veel branden geblust worden.

Ondanks uw planning en de nodige slapeloze nachten was de verhuisdag niet bepaald vlekkeloos verlopen. De hulp die voor de verhuizing zelf was ingehuurd moest worden aangestuurd, maar daar heeft u geen tijd voor gehad. Zo kreeg de hulp van diverse mensen tegenstrijdige instructies en besloten ze uiteindelijk om maar gewoon op gevoel spullen te gaan laden. Na een uurtje sjouwen werd pijnlijk duidelijk dat u het zo niet gaat redden binnen het beoogde tijdsbestek. U gaat zelf meehelpen en schakelt wat collega’s in, maar na een uur tillen waren die bijna allemaal “door hun rug gegaan” en moesten het opgeven. Ook bleek de kubieke meter inhoud van de inboedel onderschat wat extra ritjes voor de wagen betekende. Op dat moment staat het huilen u nader dan het lachen.

Het geheim van de Bresser Verhuzingen 

Of u nu naar een (nog) mooier, groter of beter bedrijfspand verhuist, of niet: afscheid nemen is zwaar. Wij snappen goed wat voor hels karwei het is en dat er emoties bij komen kijken. Gelukkig heeft u ons gevonden. En wij verklappen hier direct ook maar ons geheim: jarenlange ervaring. Want u verhuist uw bedrijf misschien één of twee keer in uw leven, voor ons is het een dagelijkse bezigheid. En al doende leert men: we zijn experts geworden, en alles wat tegen kan zitten of fout kan gaan hebben wij natuurlijk al lang in kaart gebracht en een oplossing voor gevonden. Ons 2e geheim is dan ook het de Bresser Verhuizingen draaiboek.

Verhuizen begint niet op de verhuisdag zelf, maar vaak al maanden daarvoor. Met onze expertise onder de arm komen we bij u langs, bespreken we wat er geregeld moet worden (en bij sommige zaken heeft u waarschijnlijk nog niet eens stil gestaan, en gaan aan de slag. Als alles besproken is maken we een specifiek op uw situatie toegesneden draaiboek. Op de verhuisdag zelf zorgen we dat alles op rolletjes loopt. En op de afgesproken dag steekt u de sleutel in het slot van uw nieuwe bedrijfspand, kijkt opgelucht om u heen, gaat achter uw nieuwe bureau zitten, start uw computer op en gaat aan de slag.

Alle verouderde spullen zijn vervangen en alles waar al een hele tijd een laag stof op lag is (veilig) vernietigd of opgeslagen. Uw oude voormalige pand is klaar voor oplevering: leeg, schoon aangeveegd en zo nodig gerepareerd. Tijdens de verhuizing was onze handyman aanwezig, die alle voorkomende werkzaamheden heeft verricht. Ook hebben we meegedacht over inrichting, ICT, verlichting het labelen van alle verhuisdozen.

Verhuizen en emoties: afscheid nemen is zwaar maar wij zorgen ervoor dat het geen tranendal wordt!

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: