Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Verhuizen: denk aan de Bresser Verhuizingen


Veel mensen verhuizen gemiddeld een paar keer in hun leven. Dit kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld een scheiding of juist samen gaan wonen met je partner. Ook kan het zijn dat u verplicht wordt om te verhuizen door schade aan het huis, nare situaties in het woongebied of een huur die opgezegd wordt. Verhuizen is vaak een grote klus en mensen zien er tegen op om al hun inventaris in te pakken en te zorgen dat het op de juiste bestemming komt. Bij oudere of zwakke mensen is dit al lastiger omdat bepaalde meubelen heel zwaar kunnen zijn. Dit kunnen zij dan niet goed tillen en dus is het verstandig om dan een verhuisbedrijf in te schakelen. Neem dan contact op met De Bresser Verhuizingen.

Voordelen van een verhuisbedrijf

Niet alleen voor zwakke en oudere mensen is een erkende verhuizer zoals De Bresser Verhuizingen een handige optie. Wanneer u zware meubelen heeft zoals een bank of een grote kast, kan dit lastig zijn om alleen of zelfs met zijn tweeën te verplaatsen. Wij bieden u goede verhuizers die sterk genoeg zijn om snel en handig uw meubelen te verplaatsen. Ook bieden wij de mogelijkheid om extra verhuizers te leveren als u geen grote verhuizing heeft. Of wanneer u op een hogere etage woont in een appartement kunnen wij u een verhuislift bieden waardoor de meubelen makkelijker naar beneden verplaatst kunnen worden. Niet alleen bij een appartement kan een verhuislift handig zijn, ook wanneer u een smal trapgat heeft en meubelen vanaf de 1e etage naar beneden verplaatst moeten worden is een verhuislift een betere optie.

Werk na het verhuizen

Ook wanneer al uw meubelen al op de juiste bestemming zijn dient er nog een hoop werk gedaan te worden. Alle meubelen die de verhuiswagen zitten dienen nog uitgepakt te worden. Niet alleen het uitruimen van de vrachtwagen moet gebeuren maar ook moeten alle meubelen nog op de juiste plaats gezet worden. Ook hier zorgen wij voor. De meubelen worden uitgepakt en neergezet hoe u het wenst. Naast de meubelen dienen er ook nog verschillende dingen aangesloten te worden die u zelf misschien niet kunt verrichten zoals telefoonaansluitingen etc. Dit kan onze handyman prima voor u verzorgen. Zo kunnen wij u al het verhuiswerk uit handen nemen en u hier zoveel mogelijk bij helpen.

Verhuisbedrijf inschakelen

Een verhuisbedrijf inschakelen kan lastig zijn omdat u mensen wilt die u kan vertrouwen met uw spullen. De verhuizers zullen met uw dierbare spullen slepen en dit is voor sommige mensen wel eens moeilijk om te accepteren. Neem daarom vooral contact op met een erkende verhuizer zoals De Bresser Verhuizingen om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: