Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Verhuizen is moeilijk      

Verhuizen is moeilijk, zakelijke verhuizingen zijn nog veel complexer. Het plannen kost ontzettend veel tijd en moeite. Bovendien kost het geld en levert het een hoop stress op. Het kan zelfs hartverscheurend zijn. Niet alleen voor jou als aangewezen persoon om de verhuizing te regelen, maar ook voor de mensen die mee moeten verhuizen: of het nu bewoners of medewerkers zijn. Tussen al die emoties is het misschien handig om alles even te rationaliseren. Lees hier waarom verhuizen moeilijk is en wat u kunt doen om het makkelijker te maken.

Verhuizen kost tijd

Ten eerste kost verhuizen tijd – veel tijd. Het begint al bij het overwegen of je daadwerkelijk gaat verhuizen en waarheen. Alleen het vinden van een geschikte, nieuwe locatie kan al maanden duren. Daarna komt het beslissen over wat mee verhuisd moet worden en wat u gaat verkopen of doneren. Vervolgens kunt u overwegen een verhuisbedrijf in te huren: voordat u begint met het inslaan van inpakmaterialen. Een verhuisbedrijf kan u daar namelijk bij helpen en zelfs vanaf hier het complete proces uit handen nemen. Van inpakken tot verhuizen en zelfs eventueel opslag- of archiefbeheer.

Alles heeft een prijs

Geld is vaak een oorzaak van stress. En verhuizen kost nou eenmaal geld. Verhuisdozen, inpakpapier, bubbeltjesplastic, tape en nog veel meer. Bovendien moet u zeker weten dat overal genoeg van is. Een verhuizing kan immers vertraging (dat kost ook geld) oplopen als er hals-over-kop extra dozen geleverd moeten worden. Verder betekent een nieuwe locatie vaak ook andere prijzen. Het maakt nogal verschil of u naar hartje Amsterdam of naar Oude Pekela verhuist. Niet alleen qua huurprijs, maar zelfs in de supermarkt.

Verhuizen is moeilijk door stress

Het langdurige proces van verhuizen is moeilijk vanwege de kosten in tijd en geld, maar met name vanwege stress. Verhuisstress is zelfs een bekend begrip geworden. Vrijwel alles verandert ineens. Een andere werkvloer, een andere (misschien langere) route voor medewerkers, wellicht andere collega’s of buren en in sommige gevallen zelfs een andere cultuur of klimaat. Kortom, bij verhuizingen komen de veroorzakers van stress dus van alle kanten. Een goede voorbereiding verricht wonderen op dit gebied.

Medewerkers verhuizen mee

Verhuizen is moeilijk voor u, maar ook voor de andere medewerkers of bewoners. Ook zij komen in een compleet andere omgeving terecht. Iedereen heeft tijd nodig om zich aan te passen en gewend te raken. Misschien hebben sommige medewerkers wel 20 jaar op dezelfde locatie gewerkt. Dan kan de verhuizing heel wat teweeg brengen.

Alles regelen bij het verhuizen is moeilijk

Wellicht ziet u vreselijk op tegen de verhuizing. Maar vergeet niet dat een verhuizing ook een bijzonder positief effect kan hebben op de productiviteit van uw medewerkers. Een andere omgeving kan ook heel goed zijn. De zorgen zijn er om de verhuizing zelf, niet om dat wat na de verhuizing komt. Bij De Bresser Verhuizingen kunnen we deze zorgen grotendeels wegnemen. Wij begrijpen hoe moeilijk een verhuizing voor u kan zijn.

 

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: