Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Verhuizing van uw bedrijf

Een verhuizing van een bedrijf laten slagen hangt in grote mate af van hoe strak uw planning is en of alles volgens plan verloopt. Een goede voorbereiding is dan ook essentieel. Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan u van tevoren heeft ingeschat. Verhuis ik zelf of laat ik mijn verhuizing regelen door een ander? Hoe maak ik een goede planning? Is het verstandig om een checklist bij te houden? Hoe pak ik mijn spullen goed en veilig in? Wat kost een verhuizing eigenlijk? Antwoorden hierop leest u in dit blog over verhuizen.

Zelf verhuizen of aan de slag met een expert?

Ieder jaar verhuizen talloze mensen naar een nieuwe woning of bedrijfsruimte. Vrijwel steeds op dezelfde manier. Met behulp van een busje of boedelbak worden spullen vervoerd, bij de supermarkt worden bananendozen verzameld en vrienden en familie wordt opgetrommeld om een handje te helpen. U moet wel tien keer op en neer scheuren om al uw spullen in uw nieuwe pand te krijgen. De vraag is dan: wat is verstandiger, zelf verhuizen of een expert inschakelen? Het uitbesteden van een verhuizing kan zorgen dat u meer tijd over heeft voor andere zaken en minder stress.

De voordelen van uitbesteden

Het uitbesteden van een verhuizing aan een verhuisbedrijf als De Bresser Verhuizingen heeft zo zijn voordelen. Waar u normaal gesproken stressend aan het werk bent om alles op tijd af te krijgen, gaat een verhuisbedrijf voor u aan de slag. Alles wordt voor u geregeld. Van het in- en uitpakken van uw spullen tot het transporteren en eventueel opslaan van goederen. Een ervaren verhuizer kan snel en efficiënt werken en weet als geen ander uw spullen onbeschadigd bij uw nieuwe woning of bedrijfspand te krijgen. Hierdoor heeft u bijna geen stress en bent u verzekerd van een vlotte verhuizing. Zeker wanneer u internationaal gaat verhuizen, is het inschakelen van een verhuisbedrijf verstandig. Er komt immers veel meer bij kijken. Een professioneel verhuisbedrijf kent alle kneepjes van het vak en zorgt voor een efficiënte afhandeling.

Inpakservice

Spullen veilig inpakken is belangrijk. U wilt niet dat uw goederen beschadigen onderweg. Het is dan ook belangrijk goed te investeren in stevige verhuisdozen en zachte verhuisdekens die u kunt wikkelen om uw meubels. Dit maakt verhuizen een stuk eenvoudiger en drukt de kosten ook enorm. U kunt er voor kiezen om uw spullen zelf in te pakken, maar een ervaren verhuizer kan dit ook voor u doen. De kosten worden in grote mate bepaald door de hoeveelheid spullen die u wilt verhuizen.

Het kostenplaatje

Een van de belangrijkste zaken bij een verhuizing van een bedrijf zijn de kosten. Het kostenplaatje zorgt er immers voor welke verhuiskeuzes we maken. Een verhuisbedrijf inschakelen kost geld. Daar tegenover staat wel dat u niet alles zelf hoeft te regelen en dus ook geen strakke planning nodig heeft. Het wordt allemaal voor u gedaan. Ook hoeft u niet met uw eigen wagen een paar keer op en neer om uw spullen te verhuizen. Middels een grote verhuiswagen bent u in één keer verlost van uw spullen en kunt u in uw nieuwe pand direct aan de slag. Met behulp van een offerte op maat berekent u snel alle kosten en weet u waar u aan toe bent. Dit maakt uw keuze wellicht een stuk eenvoudiger.

 

Wilt u meer informatie over het verhuizen van een bedrijf of bent u benieuwd waar u op moet letten tijdens een verhuizing. Neem dan contact op met De Bresser Verhuizingen, en wij helpen u verder.

    

 

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: