Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Verhuizen van/naar Zwitserland

Volgens onderzoeken is Zwitserland het 2e beste land om te wonen in de wereld. Het land heeft een gunstig belastingklimaat, lage criminaliteit en een goede welvaart. Het is daarom helemaal niet raar dat wij bijna dagelijks aanvragen krijgen voor verhuizingen naar Zwisterland. Stoof- de Bresser Top Movers is wekelijks door heel Zwitserland te vinden met onze eigen routes.

Doordat wij al jaren verhuizingen naar en van Zwitserland verzorgen hebben wij inmiddels de nodigde ervaring opgebouwd betreffende verhuizingen naar en van Zwitserland. Dit is met name belangrijk door het feit dat Zwitserland niet aangesloten is bij de EU. Voor landen buiten de EU zijn er verschillende regels m.b.t. het in- en uitvoeren van spullen. Stoof- de Bresser Top Movers is door onze ervaring volledig op de hoogte van deze regels en kunnen door een gesprek met u de problemen aan de grens gemakkelijk voorkomen. 

De werknemers van Stoof- de Bresser Top Movers zullen er alles aan doen om te zorgen dat uw inboedel netjes en veilig aankomt bij uw nieuwe woning. Daarnaast kunnen wij uw nieuwe woning gereed maken door onze aansluiting bij wereldwijde erkende verhuisorganisaties. Het is mogelijk om uw verhuizing met een gerust hart uit te voeren en ons het tot in de kleine details te laten verzorgen. 

 Wekelijks zijn wij met onze routes in Zwitserland en kunnen uw verhuizing of groupage zending van of naar Zwitserland verzorgen.


Wilt u dat er iemand bij u langs komt voor een persoonlijk gesprek en offerte of video survey?

 

Plan Afspraak   

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Locatie Breda
Eikdonk 8
4825 AZ Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: