Menu over
Volg ons op:

info@debresser.nl

013 52 823 72

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Verhuizen is voor u en uw gezin een enorme ingrijpende gebeurtenis. U moet uw vertrouwde omgeving achterlaten en uw intrek nemen in een ander huis, wellicht zelfs in een andere stad. Dit zorgt voor de nodige stress. Maar maakt u zich vooral geen zorgen, de Bresser Verhuizingen BV kan u helpen uw verhuizing goed, veilig en snel te laten verlopen.

De Bresser Verhuizingen BV - Topmovers & Erkende Verhuizers is gespecialiseerd in zowel kleine, grote als piano verhuizingen door heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Bij ons werken mensen met kennis en ervaring die dit vak elke dag met plezier uitoefenen. Jaarlijks voeren wij ruim 800 partiuliere verhuizingen uit waarbij 90% van onze klanten ons beoordeeld als goed of hoger! Wij weten dankzij onze jarenlange ervaring wat ons te doen staat. We geven vooraf duidelijke inpaktips en kunnen waar nodig extra maatregelen treffen zodat u verzekerd bent dat uw meubels geen enkele schade oplopen tijdens het transport naar de nieuwe locatie.

De Bresser Vehuizingen BV zorgt er niet alleen voor dat uw meubels veilig worden overgehuisd, maar met onze handymanservice kunnen we er tevens voor zorgen dat uw nieuwe huis volgens plan weer volledig wordt ingericht en dat apparatuur weer werkt zodra u uw intrek doet. Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen die u niet meer wilt overhuizen voor u afvoeren, zodat uw oude huis leeg en schoon klaar is voor de nieuwe koper of huurder. 
Verhuisplannen? Bel ons, dan maken we een vrijblijvende afspraak. U geeft tijdens dit gesprek precies aan wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos volgens een strakke planning gaat verlopen.

Locatie Oisterwijk
Schijfstraat 13
5061 KA Oisterwijk
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 52 82 372
[F] +31 (0)13 - 52 85 960
Locatie Tilburg, Herastraat
Herastraat 9
5047 TX Tilburg
The Netherlands
[T] +31 (0)13 - 54 25 935
[F] +31 (0)13 - 57 11 640
Stoof-De Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC BREDA
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 82 00 233

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: